Activitati

Delta Dunarii este un loc de poveste, iar tu alegi cum iti poti petrece timpul aici. Noi iti oferim cateva sugestii.

RELAXARE TOTALA

Piscina si agrement


La pensiunea Laguna Albastra ne-am gandit si la cei care prefera alte forme de relaxare decat plimbarile prin delta. De aceea am construit zona de piscine dotata cu piscina pentru adulti, piscina pentru copii, beach bar si sezlonguri, sa fii sigur ca prinzi cel mai frumos bronz posibil. Daca nu iti place sa stai la soare, te invitam in zona foisorului unde ai la dispozitie si un spatiu de gratar.


MAI MULTE


“IMPARATIA APELOR“

Plimbare cu barca


Cel mai bun mod de a “savura” Delta Dunarii in toata splendoarea ei este de departe o plimbare cu barca pe canale. De cele mai multe ori este si singurul mijloc de transport care iti permite sa vezi cele mai importante obiective turistice din delta.
Traseele le stabilim impreuna, in functie de preferintele voastre, iar ghizii nostri specializati au mereu informatii complete pentru tine.


MAI MULTE


Delta Dunarii pe uscat

Zona Murighiol


Pe langa nenumaratele canale pe care le poti parcurge cu barca, prin minunata Delta sunt zone spectaculoase care pot fi strabatute la pas sau cu una dintre bicicletele puse la dispozitie de catre pensiuna Laguna Albastra. Iar Murighiol este locul perfect daca esti un pasionat al acestui tip de drumetie.


MAI MULTE