“Imparatia apelor“

Plimbare cu barca


Cel mai bun mod de a “savura” Delta Dunarii in toata splendoarea ei este de departe o plimbare cu barca pe canale. De cele mai multe ori este si singurul mijloc de transport care iti permite sa vezi cele mai importante obiective turistice din delta.

Avem diferite tipuri de ambarcatiuni,  atat pentru cei care vor sa admire minunatia deltei si sa aiba timp pentru poze, dar si pentru cei care prefera mai multa adrenalina si viteza.

Indiferent ce alegi, plimbarea e spectaculoasa! Vom trece prin canale mici, inguste, unde salciile cresc direct din apa, canale luminoase prin stuf care se deschid prin luminisuri sau lacuri pline de “covoare” de nuferi de sute de metri patrati.

Vom vizita padurile Letea si Caraorman, unde putem vedea cai salbatici, pasari si animale care fac delta atat de unica. Si chiar putem poposi aici sa facem un bors de peste cum numai in delta gasesti!

Iar daca timpul ne permite, putem ajunge chiar si la Sfantu Gheorghe sa vedem locul unde se varsa Dunarea dupa ce trece prin atatea tari. E o priveliste cu adevarat de neuitat, mai ales la apus!
Traseele le stabilim impreuna, in functie de preferintele voastre, iar ghizii nostri specializati au mereu informatii complete pentru tine, tarifele incepand de la 50 de lei.