Alege sa stai la noi

Camere si Apartamente

Daca ai ales sa stai la noi, te vei bucura de linistea si splendoarea deltei intr-un loc confortabil cu toate dotarile necesare. Indiferent ca petreci doar o noapte sau ai o vacanta prelungita, iti asiguram tot ce ai nevoie pentru a te simti ca intradevar esti in vacanta.


Camera dubla

Camera spatioasa si aerisita, cu doua paturi single, dotata cu WiFi, televizor cu cablu, aer conditionat si minifrigider. Baie mare cu cada, ventilator si uscator de par. Balcon cu terasa.
Camera tripla

Camera spatioasa si aerisita, cu un pat mare matrimonial si inca un pat de o persoana, perfecta pentru relaxare daca sunteti un cuplu cu un copil venit sa descopere delta, care din fericire, e peste tot. Dotata cu televizor cu cablu, aer conditionat, mini frigider, Wi-Fi, si un balcon cu terasa pe care poti savura un pahar de vin seara sau cafeaua de dimineata.
Apartament

Apartament cu 2 camere, una cu pat matrimonial, iar cealalta cu canapea extensibila. Dotat cu WiFi, televizor cu cablu, aer conditionat si minifrigider. Baie mare cu cada, ventilator si uscator de par. Balcon cu terasa.

Rezerva camera dorita

Indiferent de camera pe care o alegi, vei avea parte de tot confortul posibil, iar experienta ta in Delta Dunarii va fi una de neuitat.


    REZERVA