Apartament

Apartament cu 2 camere, una cu pat matrimonial, iar cealalta cu canapea extensibila, ideal pentru o familie cu 2 copii. Stim cat de frumoasa, dar si obositoare poate fi o zi petrecuta in Delta Dunarii, mai ales pentru cei mici. Din fericire, apartamentele noastre sunt foarte comode si vei uita instant de oboseala.

Vei gasi TV cu cablu, Wi-Fi, minifrigider, lenjerie mereu curata si aer conditionat, pentru ca unde sunt mai multi, e si mai multa energie si caldura. Dupa ce se culca copiii, adultii se pot bucura de un pahar de vin pe balcon, ascultand “orchestra” deltei.

Baia este mare, dotata cu cada, ideala pentru o baie dupa o zi lunga, sapun, sampon, prosoape, papuci si uscator de par.DotariVedere: Curte interioara
Terasa: Balcon
Numar ocupanti: Maximum 4 persoane
Schimbarea lenjeriei: La 2 zile sau la cerere450 Lei

/CAMERA

  REZERVA

  Celelalte camere


  Dotari camera


  Camera dubla

  Camera spatioasa si aerisita, cu doua paturi single, dotata cu WiFi, televizor cu cablu, aer conditionat si minifrigider. Baie mare cu cada, ventilator si uscator de par. Balcon cu terasa.

  350 Lei

  /CAMERA

  Dotari camera


  Camera tripla

  Camera spatioasa si aerisita, cu pat matrimonial, dotata cu WiFi, televizor cu cablu, aer conditionat si minifrigider. Baie mare cu cada, ventilator si uscator de par. Balcon cu terasa.

  400 Lei

  /CAMERA