Termeni & Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare a site-ului www.pensiunealagunaalbastra.ro si al aplicatiilor integrate. In cazul in care nu gasiti informatiile cautate va rugam sa le solicitati la adresa de mail contact@pensiunealagunaalbastra.ro.

Utilizand site-ul va exprimati acordul cu Termeni si Conditiile prezentate.

1.Definitii si Termeni

1.1. www.pensiunealagunaalbastra.ro- este marca inregistrata a SC LAGUNA ALBASTRA SRL, cu sediul in Str. Portului, Nr.1, Murighiol, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /642 /2008, C.I.F. RO 24568130, numit pe parcursul acestor termeni si conditii PensiuneaLagunaAlbastra.ro .

1.2.Vanzator/ /Prestator de servicii – SC LAGUNA ALBASTRA SRL, cu sediul in Str. Portului, Nr.1, Murighiol, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /642 /2008, C.I.F. RO 24568130, numit pe parcursul acestor termeni si conditii PensiuneaLagunaAlbastra.ro

1.3.Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani-pentru a putea lansa o rezervare sau persoana juridica sau orice entitate juridica care acceseaza www.pensiunealagunaalbastra.ro si efectueaza o Rezervare.

1.4.Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC LAGUNA ALBASTRA SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SC LAGUNA ALBASTRA SRL si acesta.

1.5.Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care acceseaza www.pensiunealagunaalbastra.ro si care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

1.6.Site – adresa web www.pensiunealagunaalbastra.ro si subdomeniile acestuia inclusiv sistemul de Rezervare on-line.

1.7.Rezervare– un document electronic/fizic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator/Prestator de servicii si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului /Prestatorului de servicii, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

1.8.Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site-ul www.pensiunealagunaalbastra.ro, inclusiv Produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator/Prestator de servicii , Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

1.9.Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator/Prestator de servicii .

1.10.Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator/Prestator de servicii si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorul/Prestatorul de servicii ului si a Cumparatorului, incheiat prin plasarea efectiva a comenzii de Produse catre Vanzator/Prestator de servicii .

1.11.Continut
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator/Prestator de servicii prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzator/Prestator de servicii ului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator/Prestator de servicii intr-o anumita perioada;
• informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzator/Prestator de servicii ul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator/Prestator de servicii , sau alte date privilegiate ale acestuia.

1.12.Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

1.13.Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC LAGUNA ALBASTRA SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator/Prestator de servicii , indiferent de modalitatea de livrare.

1.14.Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
1.15. Meniu – Toate produsele/categoriilie de produse comercializate in restaurantul locatiei sub forma unei liste generale .

1.16. Facilitati – Toate serviciile ce sunt puse la dispozitia clientilor de catre SC LAGUNA ALBASTRA SRL pentru recreere si divertisment. Unele dintre acestea ar putea fi tarifate.

1.17. Regulamente – Seturi de reguli de utilizare generala a facilitatilor.

2.Conditii Generale de utilizare a site-ului web

2.1. Informatii despre site

2.1.1. Site-ul web www.pensiunealagunaalbastra.ro este proprietatea firmei SC LAGUNA ALBASTRA SRL, cu sediul in Str. Portului, Nr.1, Murighiol, Jud.Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /642 /2008, C.I.F. RO 24568130, numit pe parcursul acestor termeni si conditii PensiuneaLagunaAlbastra.ro
Adrese de contact: Str. Portului, Nr.1, Murighiol, Jud. Tulcea
Tel: 0758.241.368
email: contact@pensiunealagunaalbastra.ro
2.1.2. https://www.pensiunealagunaalbastra.ro/ este un portal web de promovare a locatiei Pensiunea Laguna Albastra din localitatea Murighiol, Jud. Tulcea.

2.2. Proprietatea Intelectuala

2.2.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC LAGUNA ALBASTRA SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

2.2.2. Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului NU ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC LAGUNA ALBASTRA SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC LAGUNA ALBASTRA SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC LAGUNA ALBASTRA SRL.

2.2.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorului are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC LAGUNA ALBASTRA SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC LAGUNA ALBASTRA SRL cu referire la acel Continut.

2.2.4. Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

2.2.5. In cazul in care SC LAGUNA ALBASTRA SRL confera Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC LAGUNA ALBASTRA SRL pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.2.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC LAGUNA ALBASTRA SRL si/sau al angajatului/prepusului SC LAGUNA ALBASTRA SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.2.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

2.3. Suspendarea accesului
www.pensiunealagunaalbastra.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

2.4. Schimbari ale site-ului
www.pensiunealagunaalbastra.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.pensiunealagunaalbastra.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

2.5. Responsabilitati
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.pensiunealagunaalbastra.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

2.6. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti
Anumite parti ale continutului publicat pe www.pensiunealagunaalbastra.ro pot sa fie furnizate de terte persoane/parteneri comerciali cu care www.pensiunealagunaalbastra.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.pensiunealagunaalbastra.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane/parteneri comerciali. www.pensiunealagunaalbastra.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane/parteneri comerciali, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.pensiunealagunaalbastra.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

2.7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii
www.pensiunealagunaalbastra.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.pensiunealagunaalbastra.ro va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj sms la numarul furnizat de dvs. si/sau prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

2.8. Legea guvernanta
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti din Tulcea- sediul SC LAGUNA ALBASTRA SRL

2.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

2.10. Folosirea Cookie-Urilor
Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.


3. Servicii si produse oferite

3.1. Toate serviciile si produsele afisate pe site sunt cu titlu de prezentare, ele putand oricand suferi modificari privind pretul si specificatiile , fara notificari prealabile a Clientului/Cumparatorului/ Vizitatorului.

3.2. Rezervarea unei/unor camere este conditionata de comunicarea prin e-mail sau telefon cu Receptia. Rezervarea este confirmata doar dupa primirea de catre Client/Cumparator a unui email/telefon de confirmare a rezervarii efectuate.

3.3. Prin inregistrarea unei Rezervari pe www.pensiunealagunaalbastra.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzator/Prestator de servicii isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.4. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.5. Contractul se considera incheiat(ambele parti sunt de acord si inteleg pe deplin termenii si conditiile de desfasurare ale contractului) intre Vanzator/Prestator de servicii si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator/Prestator de servicii , prin intermediul postei electronice e-mail sau telefonic a notificarii de acceptare a comenzii.

3.6. Documentele si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator/Prestator de servicii la livrarea Produselor/ Serviciilor vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind bonul fiscal/facturii emise de catre Vanzator/Prestator de servicii sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

3.7. Vanzator/Prestator de servicii isi rezerva dreptul de a emite factura proforma sau factura avans pentru Produsele/Serviciilie oferite. In cazul in care factura de avans sau factura proforma au fost emise, Cumparatorul are obligatia de a respecta termenii de plata stipulate in notificare sau pe factura.

3.8. Accesul in vederea efectuarii unei Rezervari ii este permis oricarui Client/Cumparator.Pentru motive justificate SC LAGUNA ALBASTRA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Rezervari si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC LAGUNA ALBASTRA SRL . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa prin e-mail la adresa contact@pensiunealagunaalbastra.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.9. Comunicarea cu Vanzator/Prestator de servicii se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresa de e-mail contact@pensiunealagunaalbastra.ro sau telefonic. Vanzatorul/Prestatorul de servicii are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.10. SC LAGUNA ALBASTRA SRL poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC LAGUNA ALBASTRA SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.11. Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

3.12. In cazul platilor online Vanzatorul/Prestatorul de servicii nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.13.. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzator/Prestator de servicii ului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.14. Prin finalizarea Rezervarii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul/Prestatorul de servicii poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzatorul/Prestatorul de servicii , in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

3.15. Prin finalizarea Rezervarii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de rezervare, sunt corecte, complete si adevarate la data cererii de rezervare.

3.16. Efectuarea unei Rezervari, in lipsa finalizarii acesteia, nu atrage dupa sine inregistrarea unei rezervari, implicit nici rezervarea automata a Produsului/ Serviciului.

3.17. Vanzator/Prestator de servicii ul poate anula Rezervarea efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
• invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC LAGUNA ALBASTRA SRL, in cazul platii online;
• datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site la sectiunea LIVRARI LA DOMICILIU sunt incomplete si/sau incorecte;

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
• pentru Comenzile achitate cu card bancar, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata .
• pentru Comenzile achitate prin numerar la soferul livrator sau in locatia The Corner prin restituire numerar in locatia The Corner Café, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client .
• Vanzator/Prestator de servicii ul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate/plauzabilitatea refuzului achitarii contravalorii Bunului.

3.18. In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi onorat de catre Vanzatorul/Prestatorul de servicii , acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 10 (zece) zile de la data la care Vanzatorul/Prestatorul de servicii a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

3.19. Informații cu privire la caracteristicile spatiilor de cazare sunt disponibile pe paginile camerelor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați Rezervarea prin intermediul Site-ului nostru, Rezervarea dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Rezervarea dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

3.20. Rezervarea poate fi plasată prin intermediul e-mail-ului la adresa contact@pensiunealagunaalbastra.ro sau telefonic. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti plasa Rezervarea apasand butonul “trimite“. Ulterior veti primi o notificare pe mail privind statusul rezervarii efectuate precum si pasii ce urmeaza a fi facuti de catre Cumparator/Client pentru confirmarea Rezervarii.

3.21. Dupa plasarea unei Rezervari, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea rezervarii dvs. (“Primire Rezervare/ Confirmare“). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta Rezervarea fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, Rezervarea dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate intentiile de rezervare sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a rezervarii dvs. Contractul se va referi doar la acele servicii pentru care am acceptat Rezervarea plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca Rezervarea dvs a fost acceptata. In cazul in care nu putem onora o Rezervare din cauza gradului de ocupare ridicat, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de rezervare, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste servicii, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Rezervare, in decurs de cel mult 10(zece) zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

4. Confidentialitate

4.1. Toate informatiile confidentiale furnizate pe site-ul www.pensiunealagunaalbastra.ro sunt utilizate de Vanzator/Prestatorul de servicii doar in scopul pentru care au fost furnizate (rezervare). Informatii suplimentare privind Politica de Confidentialitate sau GDPR puteti gasi pe www.pensiunealagunaalbastra.ro in sectiunea dedicata Politicii GDPR.

4.2. SC LAGUNA ALBASTRA SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document si/sau in sectiunea dedicata Politicii GDPR de pe www.pensiunealagunaalbastra.ro .

4.3. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Rezervare/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului/Prestatorului de servicii.

2.7.4. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzator/Prestator de servicii ului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul/Prestatorul de servicii ul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, SC LAGUNA ALBASTRA SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5. Facturare – Plata

5.1. Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.pensiunealagunaalbastra.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare proces de rezervare. Vanzatorul/Prestatorul de servicii va emite catre Cumparator/Client un o factura proforma/de anvans/consolidata si/sau/bon fiscal pentru Serviciile oferite, obligatia Cumparatorului/Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii proforme/de avans/consolidata si/sau bon fiscal conform cu legislatia in vigoare.

5.3. Vanzatorul/Prestatorul de servicii va transmite Cumparatorului/Clientului factura si aferenta Rezervarii, daca asa a fost convenit de catre parti, si/sau Servicii vandute de SC LAGUNA ALBASTRA SRL prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

5.4. Prin trimiterea Cererii de rezervare, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca bonurile fiscale/facturile in format fizic, prin posta la adresa mentionate de acesta sau in format electronic pe e-mail-ul mentionat de acesta.

5.5. In cazul in care bonurile fiscale/facturile nu ajung la Cumparator/Client, te rugam sa ne sesizezi acest aspect in persoana la locatia Pensiunea Laguna Albastra, telefonic sau pe adresa de e-mail: contact@pensiunealagunaalbastra.ro .


6. Meniu si produse cu alergeni

6.1. Toate Produsele prezentate in sectiunea RESTAURANT/ MENIU sunt comercializate de catre SC LAGUNA ALBASTRA SRL si sunt conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale din Codul Fiscal. Produsele sunt pregatite din materie prima de cea mai buna calitate ce provin din surse autorizate de fiecare producator in parte, livrate in ambalajele corespunzatoare si in cel mai scurt timp.

6.2. SC LAGUNA ALBASTRA SRL detine certificatele de conformitate emise direct de producatori pentru materia prima utilizata.

6.4. In cazul in care suferiti de alergii sau aveti intoleranta la unul din produsele/ ingredientele folosite va rugam sa cereti informatii suplimentare in momentul plasarii comenzii.

6.5. Meniul restaurantului este cu titlu de prezentare si poate suferi mofificari.

7. Alte facilitati

7.1. Toate celelalte facilitati prezentate pe site, cum ar fi accesul la piscina, la foisorul cu gratare, la locul de joaca pentru copii sau la spatiul de campare sunt cu titlu de prezentare si pot suferi mofificari. In momentul lansarii cererii de rezervare va rugam sa cereti toate informatiile de care aveti nevoie. SC LAGUNA ALBASTRA SRL nu isi asuma nici o responsabilitate daca Clientul/Cumparatorul renunta la Rezervare din motivul nesolicitarii de informatii suplimentare.

7.2. Unele facilitati oferite sunt contra cost. Va rugam sa solicitati informatii suplimentare privind accesul la acestea.

7.3. Accesul la facilitati precum si in restaurant/terasa poate fi restrictionat conform legislatiei in vigoare privind lupta impotriva COVID-19. Va rugam sa respectati indicatiile personalului din locatie sau cele afisate. SC LAGUNA ALBASTRA SRL nu isi asuma responsabilitatea legala privind incalcarea legislatiei de catre Client/Cumparator.

8. Regulamente

8.1. La prezentarea in locatia Pensiunea Laguna Albastra, Clientul/Cumparatorul are obligatia sa solicite si sa isi asume regulamentele de folosire a facilitatilor oferite,precum si sa respecte regulile de distantare sociala.

8.2. Toate facilitatile oferite au un regulament de folosire afisat. Aceste regulamente trebuie urmate in tocmai. Obligatia respectarii acestor Regulamente revine exclusiv Clientului/Cumparatorului. In anumite cazuri, de exemplu atunci cand regulile de distantare sunt incalcate, accesul la acestea poate fi limitat.