Atmosfera de vis

Restaurant Pensiunea Laguna Albastra

Restaurantul pensiunii are o capacitate in interior de 50 de locuri si o terasa exterioara de 200 de locuri unde puteti servi preparate pescărești tradiționale, bucurandu-va in acelasi timp de soarele cald si atmosfera naturala de vis pe care o ofera Delta Dunarii!

Delta Dunarii in fiecare farfurie

Explorează aromele Deltei Dunarii pe terasa Restaurantului Laguna Albastra!“

Cu o atmosferă fermecătoare și specific pescaresc, terasa restaurantului nostru vă invită să savurați preparate din pește de Delta Dunării proaspete și gustoase. Bucătăria noastră pregătește cu măiestrie rețete tradiționale pescărești, folosind ingredientele de calitate, oferindu-vă o experiență gastronomică desăvârșită.
Priveliștea uimitoare către piscina generoasă pentru copii completează perfect atmosfera relaxantă de pe terasă. Aici, părinții pot savura liniștea și gustările delicioase în timp ce copiii se distrează în siguranță în piscina special amenajată pentru ei. Puteți petrece momente de calitate în familie, bucurându-vă de soarele generos și aerul proaspăt al zonei noastre.

Mancare delicioasa

Preparatele noastre

Suntem pregatiti sa satisfacem poftele si celui mai mofturos client. Ingredientele pe care le folosim sunt mereu proaspete si alese cu grija pentru ca stim ca cea mai buna mancare iese doar cu cele mai bune ingrediente.


Pasiune Pescărească, Delicii Autentice – Experiență Culinară la Laguna Albastră!

Preparate din peste

Bucurați-vă de o aventură culinară desăvârșită în inima Deltei Dunării! La Pensiunea Laguna Albastră, vă așteaptă preparate pescărești autentice și spectaculoase, create cu dragoste și măiestrie pentru a vă încânta papilele gustative.
Descoperiți delicii unice, ce capturează esența proaspătă a Deltei Dunării. De la preparate bazate doar pe peste, la preparate tradiționale devenite adevărate opere de artă culinară, fiecare masă devine o experiență deosebită.


Gustați Magia Deltei Dunării la Laguna Albastră!

Experienta culinara deosebita!

Gustările noastre pescărești autentice vă vor transporta într-o călătorie savuroasă prin tradițiile locale, dezvăluind arome și texturi inedite. Echipa noastră de bucătari pricepuți pregateste cu grijă fiecare preparat pentru a vă oferi o experiență culinara de neuitat.
Înconjurați-vă de atmosfera relaxantă a Deltei Dunării și bucurați-vă de preparatele noastre pescărești speciale, într-o locație desprinsă din poveste. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la masa noastră și să vă oferim o incursiune culinară memorabilă în lumea fascinantă a Deltei Dunării!